tirsdag den 16. december 2014

Ebay shopping

Jeg elsker at købe ting på Ebay og det er 90 % af gangene billigere end at købe tingene i butikkerne.
Ebay er en database af en masse forhandlere, som både kan være erhvervsdrivende og private sælgere.

Mht. svindel er jeg ikke så bekymret, da Ebay har så gode vilkår for forbrugere. Har haft 132 handler indtil videre og er blevet snydt en gang og hvor jeg derefter fik pengene tilbage. Ebay har pengene tilbage garanti som virkelig sætter focus på dig som kunde. http://pages.ebay.com/ebay-money-back-guarantee/

Når man handler på internettet og sælgeren sender varerne uden for EU, skal man tænke på toldreglerne. I danmark må du handle for 80 kr. inkl. porto uden det koster told, moms & postgebyr. Det er det jeg foretrækker, da det ellers kan blive en meget kostelig affære for en ellers billig vare.

Køber man for mere end 80 kr. udenfor EU tager posten et gebyr på 150 kr., for at tage hånd om forsendelsen. Herefter kommer der så told på 12,5 % og moms på 25 % efter.

Mange forhandlere er dog begyndt på at man kan betale moms og told i forbindelse med købet så det ikke koster noget når varerne kommer til Danmark. Dette ordnes direkte på Ebay.

Handler man indenfor EU skal man ikke tænke på told, moms & postgebyr, da man frit kan handle uden at skulle tænke på disse.

Når man handler på Ebay er det mest bekvemme at have en Paypal konto og det er også noget af det sikreste. Man kan altid gå ind og tjekke sine kontoudtog på nettet og pengene bliver trukket og sat ind via det betalingskort man har angivet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar